info@almexmetaal.be

     +32 3 297 29 34

       Nieuwmoersesteenweg 139

            B-2910 Essen CONTACTEER ONS

OVER ALMEX

Almex metaal is als staalconstructeur vooral actief in de sector van burgerlijke bouwkunde. Wij maken de meest uiteenlopende metaalconstructies, voor werven in bijvoorbeeld spoorweginsfrastructuur, bruggen en wegen, utiliteitsbouw, industrie, waterzuiveringsinstallaties, petrochemie,… KWALITEIT, VEILIGHEID, UITVOERINGSTERMIJN en KOSTPRIJS staan centraal in de uitvoering van onze projecten. 

Almex metaal voert deze projecten van ENGINEERING, PRODUCTIE tot MONTAGE uit in eigen beheer. Door de integratie van deze verschillende diensten kunnen wij totaaloplossingen aanbieden. Ons streefdoel is om kwalitatief hoogstaande totaalprojecten af te leveren. Maar evengoed werken wij met toewijding aan deelprojecten, waarbij enkel de engineering, prefab of montage of een combinatie van een aantal diensten gevraagd worden. 

Het voorbije decennium bracht almex metaal vele kleine en grote projecten tot een goed einde. Van projecten van een paar kilo’s en enkele uren werk tot projecten van honderden tonnen en maanden werk. We zijn zeer bedreven in grote en zware constructies, maar werken even graag aan kleinere projecten. 

Hierbij een greep uit onze realisaties:

Neem zeker een kijkje bij onze projecten.